vineri, 12 aprilie 2013

Remus Cernea, lasa-ne

In opinia mea, Remus Cernea nu reprezinta decat o iluzie, un fals, un rest, demn de aruncat in haznaua uitarii. In ultimul timp, acest individ face numai gafe si daca ar suferi doar el de pe urma acestora, nu as da niciun rahat pe el.
Insa sufera si oameni care mai cred in valorile pe care acest jeg uman nici macar nu le-a citit vreodata, ce sa mai spun insusit. Acest fals individ, care nu a avut nicio slujba adevarata pana in momentul in care si-a ticluit intrarea in politica si pana a invatat ca nu este normal ca ma-sa sa-i care la nas blidele cu mancare in timp ce el se juca cu ceasul sub plapuma, ei bine spun, acest individ a inceput sa loveasca in oamenii care au construit acest partid, prin mutari miselesti, asa cum a procedat de curand si cu Sorin Belu, presedintele PV filiala Constanta dar si cu alti presedinti de organizatii din tara, care au avut curajul sa-i reproseze faptul ca a votat in parlament contrar credintei si moralei partidului.
Pe Sorin I'll cunosc de mai bine de douazeci de ani si numai eu stiu cat a alergat acest om pentru salvarea delfinilor din Marea Neagra, pentru orice Actiune ecologista, numai eu stiu cate petitii am semnat si cate semnaturi am strans pentru el pentru ca actiunile ecologiste sa poata avea loc. Numai el stie cu ce resurse a alergat si a mobilizat activistii ecologisti.
Si acum vine acest excroc notoriu, caruia primarul Mazare vrea sa ii rupa si el picioarele, pe care Prea Inaltul l-a invitat sa consulte un psiholog si un sobor de duhovnici si strica tot ce au facut oamenii astia care cred in actiunile ecologiste.
Remus Cernea vorbeste precum un politician desavarsit, nu se enerveaza nici macar cand I se spune ca este tradatorul partidului la portavoce, de la un metru distanta, nu se enerveaza nici cand este interpelat de tinerii care probabil l-au ales si pe care s-a usurat cu bolta prin actiunile lui, nu se enerveaza pe nimic. Nu se enerveaza nici cand primarul I'll numeste "tampita". O sti primarul ceva ce nu stim noi? Pe mine prea putin ma intereseaza ce orificii isi foloseste impostorul in ale politicii, poate sa apartina si unui al treilea sex, nu asta este important. Joaca rolul perfect! Este un actor desavarsit. Dincolo de masca insa nu se afla nimic, se afla doar un individ avid de putere, arogant, tradator si fara caracter.
Presupun ca in curand va pierde sprijinul PSD, cel putin asa ar fi normal intr-o tara normala si asta cred ca trebuie sa se intample. Presupun ca membrii partidului vor picheta sediul partidului ori de cate ori individul va face declaratii de presa si mai presupun ca si biserica va face galagie in ceea ce-l priveste.
Cred ca in scurt timp va fi pus la zid de insusi cel care l-a propus si l-a referentiat pentru un loc in parlamentul tarii. Si odata exilat din uniune, sunt curios cine I'll va mai sustine pe bufonul nostru de serviciu din ultima perioada.
Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Niciun comentariu: